KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Pierwsze w tym roku zebranie z rodzicami odbędzie się online z wykorzystaniem platformy Microsoft Teams:
- klasy 4-8 - w środę 9 września o godzinie 17.30;
- klasy 1-3 - w czwartek 10 września o godzinie 17.30.
Zapraszamy!


List do rodziców- początek roku szkolnego 2020/2021


Wyprawka ucznia klasy I
- piórnik z pełnym wyposażeniem: kredki drewniane (najlepiej grube), ołówek, gumka, linijka, temperówka, nożyczki, klej, długopis zmazywalny (czarny lub niebieski);
- teczka z gumką;
- 2 bloki techniczne, 2 bloki rysunkowe;
- blok papierów kolorowych A4
- farby plakatowe i akwarelowe (12 kolorów)+pędzle;
- kredki świecowe;
- plastelina;
- zeszyty w 3 linie ( z czerwono- niebieską liniaturą) i w kratkę ; 
- strój gimnastyczny ( biała koszulka, granatowe spodenki, obuwie na białej podeszwie, skarpetki na zmianę);
Wszystkie przybory muszą być podpisane w widocznym miejscu.


Szanowni Państwo, w zakładce "Dla rodziców" znajdą Państwo regulamin zapewnienia bezpieczeństwa w związku z wystąpieniem COVID-19, a także terminy konsultacji dla uczniów.

Szanowni Państwo, linki z instrukcją logowania na Microsoft Teams znajdą Państwo w zakładce "dla rodziców".


Zasady rekrutacji uzupełniającej.
Regulamin rekrutacji do Szkoły Podstawowej nr 26 im. Armii "Łódź" - aktualizacja 27.04.2020r.
Harmonogram rekrutacji.
Regulamin rekrutacji